Merj hozzászólni!!!

Ez itt a község szócsöve, kiálts bele Te is...!!! Várjuk témajavaslataidat!

Képek

Új komment

Mit érdemes tudni egy közösségnek a közösségről?

“Egy teljesítményt csak úgy lehet elérni, ha nem a versenytárs legyőzését tűzik ki célul, hanem keresik az együttműködés, a kooperáció új tereit, amivel az erőforrások körét bővíthetik, s ezzel a megújítás formáit is szélesíthetik.” Rechnitzer János

Gazdaképző

2008.04.26. 18:48 Nyirő Gergő

     A csíkszeredai Megyei Mezőgazdasági Szaktanácsadó Hivatal valamint a csíkszentmártoni Tivai Nagy Imre Középiskola együttműködésével akkreditált mezőgazdasági képzés folyik a csíkbánkfalvi Márton Ferenc Általános Iskolában.
    A gazdaképző 5 havi intenzív oktatást foglal magába, ahol heti rendszerességgel állattenyésztést,  növénytermesztést, géptant, számviteli alapismereteket, valamint marketing menedzsment tantárgyakat tanítanak.   
    A tanfolyam nemcsak elméleti órákat, hanem gyakorlati oktatást is tartalmaz, amelyet a résztvevők otthon a gazdaságokban, vagy mezőgazdasági társaságokban valósítják meg.
    A tanfolyam záró vizsgájára novemberben kerül sor, ahol egy zárthelyi dolgozat alapján történik a kiértékelés.

Péter Laura

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csikszentgyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr91443439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

llnandorka 2008.04.27. 10:49:16

Nagyon ugyes, gratula a program megalmodoinak es megvalositoinak.
süti beállítások módosítása