Merj hozzászólni!!!

Ez itt a község szócsöve, kiálts bele Te is...!!! Várjuk témajavaslataidat!

Képek

Új komment

Mit érdemes tudni egy közösségnek a közösségről?

“Egy teljesítményt csak úgy lehet elérni, ha nem a versenytárs legyőzését tűzik ki célul, hanem keresik az együttműködés, a kooperáció új tereit, amivel az erőforrások körét bővíthetik, s ezzel a megújítás formáit is szélesíthetik.” Rechnitzer János

Gazdag angyaljárás a Fiság völgyében

2009.12.31. 10:54 Nyirő Gergő

     A Fiság völgyében lakó idős embereknek az elmúlt napokban a Lokodi Ifjúsági Alapítvány vezetői jóvoltából (Szilágyi Ildikó és Csaba) dél- németországi magán személyek adományai érkeztek. Az adományok szállítását a „Weihnachtstrucker” segítő mozgalom biztosította. A 1o-2o kg os csomagokat a közbirtokosságok, helyi vállalkozók és a község ifjúsági szervezetei (Gátkötők, MEGY) jutatták el a 7o évüket betöltött idős emberekhez, a mozgássérültekhez és a sokgyermekes családokhoz. A névtelen adományozók ajándékát mindenki nagy szeretettel fogadta, hisz az utóbbi időszak leggazdagabb angyaljárása volt az idei.
     A több mint 4o fiatal és mindazok akik részt vettek az ajándékok szétosztásában, megtapasztalhatták az ajándékozás örömét Csíkszentgyörgyön, Csíkmenaságon és Csíkbánkfalván, így a gazdasági válság ellenére az Óév nagyon jó közösségi hangulatban zárult.
     Az ajándékozási lázban, azzal hogy ismerősként vagy ismeretlenként is is oda tudtunk figyelni embertársainkra, idősekre egy igazi karácsony születhetett meg mindannyiunk szívében átivelve a fizikai határokat és távolságokat.
    A Fiság völgyi megajándékozott személyek nevében Békés, Örömökben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk a Lokodi Ifjúsági Alapítvány vezetőinek, valamint németországi partnereiknek, az ismeretlen adakozóknak, akiknek sikerült örömkönnyeket fakasztani nagyon sok magányos embertársuk szemében.

Csedő Zsófia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csikszentgyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr811634649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása