Merj hozzászólni!!!

Ez itt a község szócsöve, kiálts bele Te is...!!! Várjuk témajavaslataidat!

Képek

Új komment

Mit érdemes tudni egy közösségnek a közösségről?

“Egy teljesítményt csak úgy lehet elérni, ha nem a versenytárs legyőzését tűzik ki célul, hanem keresik az együttműködés, a kooperáció új tereit, amivel az erőforrások körét bővíthetik, s ezzel a megújítás formáit is szélesíthetik.” Rechnitzer János

Gyöngyfűző tanfolyam

2008.03.12. 20:09 Nyirő Gergő

Gyöngyfűző tanfolyam zajlik a bánkfalvi óvodában, a Kalot Egyesület szervezésében Kövendi Edit művésznő vezetésével. Nyolc héten keresztül heti két órán a résztvevők- pedagógusok, fiatalok – dekorációs tárgyakat és ékszereket készítenek gyöngyökből, mellyel szépérzéküket és kreativitásukat fejlesztik. Húsvétkor az elkészült munkák, kiállítására kerül sor Csíksomlyón a Kalot főépületébe.

Péter Laura

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csikszentgyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr88378353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ny. Gergő 2008.03.12. 20:53:52

Nagyon szépen köszönöm Laura, hogy elsőkét bátorkodtál bejegyzéseddel gazdagítani a blogot, ami pont ezért született...ugye nem haltál bele:D
Hajrá mindenki...!!!

Nyírő Nándor 2008.03.13. 12:40:00

Egy picit offolom a topikot! Sztem nem vetted észre Gerő iwiwen, ugyhigy ide is leírom, m ezt többet nézed: Boldog Névnapot! Légy jó, s vigyázzatok magatokra! :)
süti beállítások módosítása