Merj hozzászólni!!!

Ez itt a község szócsöve, kiálts bele Te is...!!! Várjuk témajavaslataidat!

Képek

Új komment

Mit érdemes tudni egy közösségnek a közösségről?

“Egy teljesítményt csak úgy lehet elérni, ha nem a versenytárs legyőzését tűzik ki célul, hanem keresik az együttműködés, a kooperáció új tereit, amivel az erőforrások körét bővíthetik, s ezzel a megújítás formáit is szélesíthetik.” Rechnitzer János

Fúvószenekar Csíkszentgyörgyön!

2008.04.01. 11:57 Nyirő Gergő


    Elindult a mi kis községünkben is a fúvószenekar. Kicsik - nagyok, idősek - fiatalok, profik - kezdők segítik egymást az előrehaladásban. Igaz még csak 3 hetesek, de reméljük, hogy ha telik múlik az idő, egy kőkemény csapattá alakulnak.
    A közbirtokosságnak köszönhetően minden zenekartag hangszerhez jutott, és hetente a csíkszentgyörgyi Gál Sándor Iskolában tanulnak, próbálnak. Oktatójuk Urszuly Árpád, aki jelenleg több alcsíki és felcsíki fúvószenekar vezetője, és több évig a csíkszeredai katonazenekar vezetője volt.
    Szorítsunk nekik, hogy nagy gőzzel tudjanak előrehaladni, és a 2009-es évi március 15.-i Nyergestetői ünnepségen a mí fúvószenekarunk szólaljon meg a nyeregben.

Vitos Albert

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csikszentgyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr49406397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ny. Gergő 2008.04.01. 12:53:14

Köszönt Albinak a bejegyzéséért, remélem ösztönző hatás lesz másokra is. Bátran, ha valakinek van valmai ötlete, mondanivalója, mamit szivesen megosztana másokkal, az írjon nekem a csikszentgyorgy@yahoo.com címre, és én örömest felteszem a blogra:)!!!
Ettől eltekintve továbbra is várjuk az ötleteket a tornyokkal kapcsolatban is. Ugy látom nem csak nekem "szúrja a szemem":)! További jó blogolást..:D!!!

Császár Csilla 2008.04.02. 10:52:27

Konkrétan nem a fentiekhez szeretnék hozzászolni, csak hát figyelemmel követem az itt történteket, és nem tudom megállni, hogy egy két dicsérő szót ne erejszek hezza.Nagyon szinvonalas,ügyes kezdeményezés és nem utolsó sorban dícséret mindazoknak, akik megmoccantak/moccannak kis "falucskánk" érdekében, csak így tovább.Ha valamiben, bármiben segíteni tudok...Üdv Csilla

Csedő Zsófia 2008.04.02. 11:40:58

Sok sikert a fuvosoknak!

Kovetkezo Fisagmenti Hirmondoba Albi kerlek szepen irj meg hozza par sort, fel lehetne sorolni kik jarnak probara, mikor vannak probak stb., amit meg fontosnak tartasz, mert Jozsi bacsiek nem biztos, neteznek, s ok is jo ha tudjak, hogy a Kozbirtokossag es a Csikszentgyorgyiek ugyeskednek, akarnak tenni.

Albi 2008.04.03. 09:01:21

Zsófika ne haragudj, de mivel nem vagyok otthon, és még a zenekar is a kezdetén van, nem sokat tudok az időközbeni változásokról, és ezért úgy látom jónak ha egy belső ember, tehát a fúvósok közül valaki írna egy cikket a hírmondóba.
süti beállítások módosítása