Merj hozzászólni!!!

Ez itt a község szócsöve, kiálts bele Te is...!!! Várjuk témajavaslataidat!

Képek

Új komment

Mit érdemes tudni egy közösségnek a közösségről?

“Egy teljesítményt csak úgy lehet elérni, ha nem a versenytárs legyőzését tűzik ki célul, hanem keresik az együttműködés, a kooperáció új tereit, amivel az erőforrások körét bővíthetik, s ezzel a megújítás formáit is szélesíthetik.” Rechnitzer János

Az érdekelteknek: sportüggyel kapcsolatos fejlemények a községünkben

2009.02.12. 14:09 Nyirő Gergő

Megkeresett Keresztes Géza a községünk sportügyekkel megbízott tanácsosa, aki továbbította  a polgármester úr szándékát azzal kapcsolatban, hogy jó lenne közösen leülni, megtárgyalni a közbirtokosságokkal, a tanáccsal és a sportolókkal a sportpálya ügyét.

Értékeljük és elfogadjuk a szándékot, ugyanakkor el is marasztaljuk, mert ez a közösségünk érdekébe tett szándék hamarabb is jöhetett volna. Részünkről mindig is megvolt a pozitív hozzáállás, amit ugyanakkor hiányoltunk a tanács részéről. A személyes sérelmek, hibák nem lett volna szabad befolyásolják közösségünk ügyeinek az alakulását, hiszen akik különböző közösségi vezető beosztásokat elvállalnak és gyakorolnak, azok tudjanak a személyes vagy más problémákon is felülkerekedni.

Közösen a három közbirtokossági vezetőség úgy döntött, hogy sportpálya összköltségeinek 50%-át kifizeti. Ezenkívül a már megvásárolt földterületeket ha a szükség úgy kívánja felajánljuk a helyi tanácsnak.

 

Sándor Zoltán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csikszentgyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr100938986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása