Merj hozzászólni!!!

Ez itt a község szócsöve, kiálts bele Te is...!!! Várjuk témajavaslataidat!

Képek

Új komment

Mit érdemes tudni egy közösségnek a közösségről?

“Egy teljesítményt csak úgy lehet elérni, ha nem a versenytárs legyőzését tűzik ki célul, hanem keresik az együttműködés, a kooperáció új tereit, amivel az erőforrások körét bővíthetik, s ezzel a megújítás formáit is szélesíthetik.” Rechnitzer János

Tanácskozás a LEADERRŐL (de nem nálunk...)

2008.10.10. 09:01 Nyirő Gergő

    Madéfalva Helyi Tanácsa a minap közös tanácskozásra hívta össze a község vállalkozóit és a falu területén működő civilszervezeteket. A tanácskozás célja: ismertetni a vállalkozókkal és a civil szférával a Romániában 2009-ben induló Leader-program lehetőségeit – tájékoztatta lapunkat Lőrincz Edit, a község sajtófelelőse.

    A program bemutatását nyílt beszélgetés követte, ahol a résztvevők saját elképzeléseikről, projektötleteikről számoltak be. Mindenki fontosnak tartotta elmondani, hogy mit és hogyan képzel el a saját településén. Az elkövetkező 6 hétben a polgármesteri hivatal gyűléstermében minden hétfő este 8 órakor hasonló beszélgetésekre kerül sor.

 

Hargita Népe

 

    Vajon mi is ilyen előrelátóak vagyunk, vagy most az elején csendben kivárjuk, hogy mit lépnek mások, s majd futunk az utolsó szerelvény után? Olvastam a Hargita Népe 2008. október 9. csütörtök, XX. évfolyam 235. számában, hogy a szomszédos településen, Csíkszentmártonban milyen infrastrukturális beruházások történnek. Eljön majd az idő, amikor hozzánk is kilátogat egy riporter?

    Felteszek kérdéseket, de csak minden valószínűséggel magamnak, mert nem hinném, hogy lenne valaki, aki ezekre tudná a választ. Vagy ha van, akkor az nagyon magának való, mert nem akarja megosztani mással…

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csikszentgyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr11706331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyirő Gergő 2008.10.15. 08:54:45

És igen! A Csíki Hírlap 2008. október 15. szerdai számában a községünkben történt eseményekről szóló cikk jelent meg. A terebélyességéből viszont vonhatunk le következtetéseket..., de itt most nem az a kérdés. Hozzánk is kilátogatott (végre) egy riporter..!
süti beállítások módosítása