Merj hozzászólni!!!

Ez itt a község szócsöve, kiálts bele Te is...!!! Várjuk témajavaslataidat!

Képek

Új komment

Mit érdemes tudni egy közösségnek a közösségről?

“Egy teljesítményt csak úgy lehet elérni, ha nem a versenytárs legyőzését tűzik ki célul, hanem keresik az együttműködés, a kooperáció új tereit, amivel az erőforrások körét bővíthetik, s ezzel a megújítás formáit is szélesíthetik.” Rechnitzer János

(Dísz)világítás

2008.02.24. 13:13 Nyirő Gergő

    Első témaként ez jutott eszembe, tehát hivatalosan is elindítom a blogolást, ami nem azt jelenit, hogy régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólást írni.
    Alig néhány hónapja, hogy felgyúltak a lámpák a villanyoszlopokon, ezzel segítve a közlekedést sáros utcáinkon. Különösebb jelentőséget, senki nem tulajdonított a dolognak, úgy is mondhatnám, hogy senkinek sem tűnt fel. Lehet mondani, hogy ez természetes, viszont ha jobban belegondolunk, azelőtt a félelmetes sötét utcákban nyakig gázoltunk a pocsolyákban. Ezt követően a sötét homályból felragyogott Alcsík legnagyobb, legdíszesebb temploma is, aminek én mérhetetlenül örültem, hisz a sok, kis pislákoló villanykörte fölött ezáltal este is láthatóvá vált a község, e csodálatos műemléke. Jobb is, ha csak este fut végig tekintetünk, az erdőkkel tarkított völgyön, mert a sötétség függönye eltakarja az újonnan felállított két jelerősítőt. De ne szaladjak túlságosan bele a következő témámba:)!
Visszakanyarodva a címhez karácsony előtt meglepődve tapasztaltam, hogy a főút menti oszlopokon világító karácsonyfaégők próbálnak megfelelő hangulatot teremteni az alattuk sétálóknak.
    Örültem e díszítésnek, mint a kisgyerekek a karácsonyfának, hisz ez kicsit az is volt. Mindannyiunk ünneplőbe öltözött fája.
    Továbbra is várom a témajavaslatokat:)!!!

Nyirő Gergő

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csikszentgyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr94352389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyirő Gergő 2008.02.27. 09:11:20

Időközben fejlődünk, felkerült pár fotó is az oldalra, várom nemcsak a kommenteket, témajavaslatokat, hanem szivesen fogadok fotükea, amelyeket szeretnétek az ldalon látni:)!!!

Vitos Albert 2008.02.27. 09:19:28

Alakul! Jó lesz!
Jó volna ha nagyba is meg lehetne nézni a képeket.
Aktuális programok is felkerülhetnek... :)

Ny. Ágnes 2008.02.29. 11:33:27

Én igazából vegyes érzésekkel fogadtam a falu ünneplőbe öltözését. Egyrészt nagy örömmel töltött el, mert ezzel is segítette mindenki szívébe belopni a Karácsony igazi fényét...másrészről viszont fáj a szivem...fáj a szivem azok után a régi karácsonyok után amikor csak gyertyák adták a világot, a gyerekek diőt meg almát kaptak az angyalkától és mennyire tudtak örülni..Azért fája szivenm mert ugy érzem abban a Karácsonyban tényleg jelen volt a Karácsony igazi értelme..a Jézuska. Na nem vallási kérdést akarok faragni az egészből, egyszerüen eltöprengtem, hogy végigmenve a falun egyre ritkábban látni a fejkendős kicsi nénikéket...ilyenkor sírni lenne kedvem..siratni az én drága fejkendős nagymamámat aki már sajna nincs közöttünk és siratni sokunk nagymamáját...és siratni a gyermekeinket akik már sohsem fognak találkozni a ráfos szekerek, a sáros falu hangulatával és nyugalmával...
süti beállítások módosítása