Merj hozzászólni!!!

Ez itt a község szócsöve, kiálts bele Te is...!!! Várjuk témajavaslataidat!

Képek

Új komment

Mit érdemes tudni egy közösségnek a közösségről?

“Egy teljesítményt csak úgy lehet elérni, ha nem a versenytárs legyőzését tűzik ki célul, hanem keresik az együttműködés, a kooperáció új tereit, amivel az erőforrások körét bővíthetik, s ezzel a megújítás formáit is szélesíthetik.” Rechnitzer János

Tanácsülés

2009.02.25. 14:59 Nyirő Gergő

     Várjuk a február 27-én, pénteken megtartott tanácsülés beszámolójának közzétételét, annak érdekében, hogy a településen történő eseményekről, fejlesztésekről, döntésekről ne csak egy szűk rétegnek legyen tudomása, hanem a közvetlen érintetteknek (itt lakóknak) is.

Köszönettel!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csikszentgyorgy.blog.hu/api/trackback/id/tr35965332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kattila 2009.04.23. 20:47:02

Kedves blog olvasók
Szóval ami ott folyik csikszentgyörgyön, nem rózsás, söt nem is aranyos egyszerüen lehangoló. Nem akarok most embereket leirni, vagy felbecsülni de az az igazság, hogy a két közbirtokosságon, meg a komoly üzletembereken kivül senki se tesz semmit a községért. Sajnálom, de mennyi mindent meg lehetett volna valósítani, ha egy olyan vezető van abban a szép faluban! Nem a polgármesterrel van bajom, mert szerintem a maga módján jó ember. Csak mint minden ember vét, ő is. Talán az utolsó választásokkor át kellett volna adni a fiatalabb és képzetteknek a stafétát, és az árnyékból, mint egy tapasztalt ember csak sugta volna mit kell tenni a haladás érdekében. És akkor azt mondom ez igen. A bajom a sok lehetőség elszalasztásában van: a központi víz? Mi lett a projekttel? A község aszfalt burkolata? Annyi pénzt kifizettek és sehol semmi? Meg a többi projekt....Végre rá kell jönnie mindenkinek, hogy a fiatalokban van a jövő: pl. Madéfalván a polgármester 27 éves, Remetén 30 körül, stb.. de ott igenis jól mennek a dolgok. Szerintem akadna Csiszentgyörgyön is sok szakképzett fiatal, aki ismeri egy közösség vezetésének a titkát. Arra nem lehet építeni: hogy igen ezt a polgármestert ismerjük és tudjuk mire képes, a többi nem érdekes. És vajon a fiataloknak ismerik-e a kapacitását pl. Domokos Joco, Nyirő Gerő, Czikó Béla stb... sorolhatnám tovább Csak a mentalitással van baj. Azzal, hogy milyen jövőképpel él a közösség egyes embereiben. Egyszerüen félnek az újtól az emberek, szerintem a komunista mult miatt! A fiatalok már felszabadultabban gondolkodnak, nincs félelem gátlás bennük. Rájuk kell alapozni. És vannak jó vezetők is pl: két közbirtokosság elnöke. Le az összes kalapokkal elöttük. Annyi mindent megtenni, nem egy perces munka. Ügyes, okos és jó gazda emberek! Gratulálok nekik! Legalább ők tegyenek valamit a Fiság mentéért. Na meg az üzlet emberek, akik nélkül elég silány lenne az élet ott. Idősebbekben is van ügyes pl. A Bánkfalvi iskola igazgatója. Remélem majd csak valamikor felnyilik a szeme az embereknek és meglátják, amit én megláttam.
Hajrá Csikszentgyörgy
egy jó barát
süti beállítások módosítása